понеделник, 25 май 2015 г.

Сватба

Най-сетне дойде ред да направя и аз сватбена картичка. Никак не е лесно - идеи много, но никоя не ти се струва достатъчно специална за този незабравим ден.
Този път реших, че искам картичката да е ръчно изработена от край до край, т.е. без никакви печати, щанци и т.н. Затова намерих монограми на младоженците, както и два ъглови орнамента, които ми харесаха и грабнах скалпела. Естествено, сега вече реших, че ми трябва качествен скалпел, но резултатът е страхотен. Отдавна не бях се заигравала с тази техника :)
Получи се това:

Още не съм сигурна дали това ще е окончателната картичка или на базата на тази ще направя друга, но времето ще покаже :)

А тази смятам да я включа в следните предизвикателства: 


Хубав и слънчев ден: DUENDE

4 коментара:

 1. lovely card thanks for sharing with brown sugar this week Rachel dt

  ОтговорИзтриване
 2. Много интересна картичка! Не е типичната за мен цветова комбинация, но се е получило чудесно! Поздравления и благодаря, че се включи в моето предизвикателство :)

  ОтговорИзтриване
 3. Много благодарим за картичката! Наистина е уникална и никъде не съм виждала такава техника! Много се зачудих как си я направила. Сега седи гордо във витрината в хола и ни радва всеки път като я погледнем! Мерси, Мими! Целувки: Маги

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Маги!
   Радвам се, че ви харесва. Поиграх си малко :) Покрай дребния не остава време за повече.
   А онези медальони са от полимерна глина - комбинация между светеща и полупрозрачна. Луд умора няма.

   Изтриване