петък, 27 март 2015 г.

Кавър картичка за Зара

Тадааам! Най-сетне я завърших!!!

Хора, това беше едно от най-големите предизвикателства за мен. Ако вече сте ме чели, знаете, че тази година се хвърлих на няколко нови проекта, които до момента не бях правила - то не бяха албуми, то не бяха рецептурници, то не бяха АТС-та и тагове....
Поради тази причина, а и не само, когато видях предизвикателството на Зара  за кавър картичка, си казах: "Какво пък, то е картичка! Все пак!" А и много харесвам нещата, които тя прави, затова реших да се включа. Дотук добре. Да си избера на какво да направя кавър също се оказа сравнително лесно. Малко съм луда на тема Латинска Америка, в частност Мексико, така че изборът ми не е учудващ. Но от тук насетне се започна сагата.
Първи етап: 
Оцветяване. Беше истинско предизвикателство (оцветявала съм с Inktense моливи).
Втори етап:
О, Боже мой! Ама къде ми е акълът! Зара е шила!!! Съшиване на ръка. Повод да се сетя, че някога, много отдавна бродирах :)
Трети етап:
Паяжини... Хмммм имах едни марли, Марли, МАР-ЛИ-ТЕ!!! Къде са?!? Явно изхвърлени. Емиии, тогава тензухче от бебешките пелени - то нали вече не ни трябват :)
Четвърти етап:
По дяволите - зъбчати колела! С'я, то не е като да нямам щанци, ама защо едно време, като бяха на промоция, само ги гледах, а не си ги взех, А? Добре, де. Има интернет, колко му е. Само четири. Рязани на ръка :)
Четвъти етап:
Рози. Хе, хе, хе. Аз колко розиии съм направила. Ма не увехнали. А на Зара са й увехнали. Така пише. А как са й увехнали? С пламъче. Айде запалих и аз една свещ и оле, мале! В едната ръка държа роза над пламъка, а с другата флаконче с вода и пръскам. Абе, Зара, то гори! Защо не каза? Е, увехнах ги, някак си.
Пети етап:
Листа. АААА, не! Такава щанца нямам и ще си ползвам моята. Точка.
Шести етап:
Сглобяване. Е, да му се не знае! Много мразим да мерим. Мерим, мерим, то картинката дойде голяма., Клъц леко отвсякъде и толкоз. Ама това е кавър, все пак!
Седми етап:
Някъде по етапите успя да ми падне част от мастилото по картинката. Излющи се най-подмолно и то точно около окото. Ще го пооправя малко. След малко.
Осми и девети етап: 
Бодлива тел и перлички. Отивам да ги сложа и ей сега ще ви покажа какво се получи :)
Време за направа: Седмица... почти.
В резултат - масата в кухнята отново е цялата в творчество и трябва да се разтребва, а брокат имам и в гащите :) (шегувам се)

Благодаря за забавлението, Зара! Но може би никога повече :)

Сложих тел, Перли - сребърни, но ще ги почерня. Почерних и около окото.
Повече не пипам!!!
Айде, за всички, които нямат търпение - снимам и показвам. Ако утре успея, ще снимам и на светло и пак ще покажа :)


Хубава вечер: DUENDE

1 коментар:

  1. Такааа... след всичка препадствия, които ми се случиха днес, за мен е истинско удоволствие да видя този страхотен кавър! Справила си се брилянтно! Три пъти прочетох публикацията ти се смях от сърце. Знам, че изглежда лесно като задание, но почнеш ли почват и проблемите;). Много ми харесва как си се справила. Поздравления за шиенето и оцветяването и за всичко. Благодаря ти и за отделеното време. Това означава много за мен ;) Целувки

    ОтговорИзтриване