неделя, 13 април 2014 г.

Принцеса

Здравейте,

Настоящата картичка бе провокирана от Kalysto. Много ми допадна предизвикателството й по повод рождения ден на блога й. За любимото... не знам. Аз всякакви феи, вещици и русалки обичам (и де що е момиченце, дама, фигура). Но тази принцеса в стил Муха много ми допадна и затова я включвам при Кали.
Оцветявала съм със Spectrum Noir и с металик маркерите (тези металици ми взеха здравето с дебелите си накрайници), но резултатът ми хареса. Мисля, че в известен смисъл картичката стана изчистена и семпла - май колкото и да ми харесват отрупаните с цветя картички, по-семплото е моят стил. Надявам се да ви хареса и на вас.Сега остава да се науча да снимам... картички. :)

Смятам да я включа освен при Кали, също и в следните предизвикателства:


Хубав и усмихнат ден: DUENDE

3 коментара:

 1. Днес благодарение компютърните познания на моят мъж Блогър "ми позволи" да оставям коментари.Та, се извинявам за късната реакция и за пореден път, искам да напиша колко ми харесва тази нежна принцеса! Цветовете са подбрани прекрасно и ми харесаха като червените акценти,така и контраста с фона. А понякога когато картинката е толкова красива, тя не изисква допълнителна украса.
  Благодаря ти за изящното участие в моята блогогодишна игра!
  Прегръдки, Кали

  ОтговорИзтриване
 2. Много красива картинка, наистина е достатъчна без много украси. Поздрави, ТокБобок

  ОтговорИзтриване
 3. От мен за теб !
  http://kalinasto.blogspot.com/2014/05/blog-post_1.html

  ОтговорИзтриване