петък, 27 февруари 2015 г.

Първи рецептурници

Здравейте!

Днес ще ви покажа първите ми рецептурници. Виновник за създаването им е Ем от http://alittleplaceofwonder.blogspot.com/2015/01/8.html. Толкова ентусиазъм ме обзе, че се записах с двойно участие, което с липсата на свободно време си беше направо жестоко предизвикателство. Първоначално мислех да направя албум и рецептурник, но после реших, че ще е по-честно и двете ми късметчета да получат едно и също нещо. Затова и се спрях на рецептурниците. Получиха се два съвършено различни проекта, но надявам се да се харесат на двете дами, на които ще ги пращам. Утре живот и здраве проектите ми заминават към тях.

А ето ги и тях:

Номер 1 - леко винтидж, малко носталгичен, по-изчистен и тематично обединен. Признавам, този го направих на един дъх.












Номер 2 - закачлив, шарен, многоцветен; думата тук е мозайка :) Много ме изтормози, признавам, но пък накрая ми хареса.






Толкоз от мен тази вечер: DUENDE

Проектите мисля да ги включа тук: 



вторник, 17 февруари 2015 г.

Танго

Здравейте!

Днес ще ви покажа какво измайсторих с моето печатче, което наскоро споделих тук. Малко позакъснях за Свети Валентин, но пък ние семейно не отбелязваме по някакъв по-специален начин този празник, така че не е беда :)
Няма по-страстен танц от тангото, всичко, което се върти около него ме вдъхновява!
А картичката исках да е изчистена, малко романтична и с лека носталгия по онези времена. Надявам се да съм постигнала това настроение.


А за още по-голям ефект ви поздравявам с едно от любимите ми танга: https://www.youtube.com/watch?v=8FO7jl5Sw1I

Картичката смятам да включа тук: 


Усмихнат и страстен ден: DUENDE

понеделник, 16 февруари 2015 г.

Рапунцел

Здравейте!

Отдавна ми се иска да покажа тази картичка, която направих за една малка принцеса. Това е първата ми картичка с шейкър елемент. Умишлено търсех този така убягващ ми обикновено, изпълнен с елементи стил. (Много обичам този тип картички, но всеки път се убеждавам, колко е трудно да се съчетаят повечко елементи на едно място). Това мога да кажа е и една от картичките, която най-дълго съм я правила във времето. Резултатът :)


И, макар че не е правена по случай деня на влюбените, в крайна сметка всичко се върти около любовта. Така че смятам да я включа тук:


Хубава и творческа вечер: DUENDE